Uitkijktoren Wellerlooi winnaar Benelux Trofee Thermisch Verzinken 2019!

Begin dit jaar kregen we van Zinkinfo Benelux bericht dat ons ontwerp voor de uitkijktoren te Wellerlooi door een vakjury was genomineerd om mee te dingen naar de Benelux Trofee Thermisch Verzinken.

Zinkinfo Benelux is een instantie die zich inzet om thermisch verzinken van constructies te promoten als het gaat om duurzame corrosiepreventie. Bovendien fungeren ze als kennisbank als het gaat om alles wat met thermisch verzinken te maken heeft, en verzorgen ze opleidingen en workshops.

Afgelopen woensdagavond werden we op uitnodiging ontvangen in het Felixpakhuis te Antwerpen. Daar zou bekend worden gemaakt welke projecten in de prijzen zouden vallen.

Uit een deelnemersveld van ruim 100 projecten, bleven er uiteindelijk een 10-tal projecten over, verdeeld over 3 categorie├źn (Functioneel verzinken, Esthetisch verzinken en Duplexsystemen). Onze toren was met 4 andere projecten genomineerd in de categorie esthetisch verzinken.

Tijdens deze avond werd bekend gemaakt dat ons project De Benelux Trofee Thermisch Verzinken heeft gewonnen! En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Klik hier voor alle inzendingen Benelux Trofee Thermisch Verzinken